

GOVERNANCE

Staff Council Zoom Thursday, May 1, 2025 1:00-3:00 p.m.

AGENDA

PURPOSE KEY: (R)=RECOMMMEND ACTION, (D)=DISCUSS FOR FUTURE ACTION, (I)=INFORMATION, (O)=OTHER

START	TOPIC	LEAD PERSON	TIME	PURPOSE
1:00 PM	Call to Order	Nghi Nguyen, Chair		
1:05 PM	Constituent Concerns	Nancy Newton, Vice Chair	10 minutes	I
1:15 PM	Approval of Minutes	Adaora Nwigwe, Secretary	5 minutes	Vote
1:20 PM	Chair's Report	Nghi Nguyen, Chair	10 minutes	I
1:30 PM	Dr. Michelle Campbell, SVP-ACE College Rebrand and Marketing Plan Updates	Nghi Nguyen, Chair	20 Minutes	I
1:50 PM	Richard Forrest, ELITE Summer Staff PD Updates	Nancy Newton, Vice Chair	20 Minutes	I
2:10 PM	New/Unfinished Business	Nancy Newton, Vice Chair	15 minutes	Ι
2:25 PM	Officer Elections	Council	15 Minutes	
2:40 PM	Announcements	Council	10 minutes	0
2:50 PM	Chair's Parting Thoughts	Nghi Nguyen, Chair	10 Minutes	0
3:00 PM	ADJOURN	Nghi Nguyen, Chair		

COUNCIL RESOURCE OFFICIALS

Dr. Michelle Campbell, Senior Vice President for Advancement and Community Engagement

NEXT COUNCIL MEETINGS

Work in teams bound by a common purpose Forge enlightened collective strategic decisions Emphasize the whole institution